Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Σφύριξε κι έληξαν – by To Skouliki Tom

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015

Share

& Comment

Σφύριξε κι έληξαν – by To Skouliki Tom
Την επ’ αόριστον διακοπή όλων των πρωταθλημάτων αποφάσισε η Πολιτεία με αφορμή τα φαινόμενα βίας που ταλανίζουν τον φαντασμαγορικό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν επιτρέπουν στους χαρισματικούς ποδοσφαιριστές μας να ξεδιπλώσουν το απύθμενο ταλέντο τους.

Αυτό φυσικά δε θα λύσει το οικονομικό πρόβλημα της χώρας αλλά είναι μια ανάσα αξιοπρέπειας στην αισθητική μας, αφού θα απαλλαχτούμε έστω και προσωρινά από το θέαμα 22 ατάλαντων εκατομμυριούχων που κλωτσάνε μία μπάλα ενώ λοβοτομημένα ούγκανα ξεσπάνε τα ψυχολογικά τους στις κερκίδες.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντόνης συναντήθηκε σήμερα με τις Αρχές του ποδοσφαίρου, αν κι αυτό δεν έχει καμία λογική, αφού είναι γνωστό ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο κουμάντο κάνει το παρακράτος του Μαρινάκη, του Αλαφούζου και του Μελισσανίδη που διατηρούν ομάδες για να ξεπλένουν χρήμα από τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Paragka League, ο γενικά φιλήσυχος Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλεσε τον καθωσπρέπει Γιάννη Αλαφούζο κομπλεξικό ανθρωπάκι, γαμημένη αδερφή και πουτάνα, ενώ στη συνέχεια άρχισε να τον κυνηγάει παιχνιδιάρικα γύρω από το τραπέζι για να τον γαμήσει, παρά την πεποίθηση του κ. Αλαφούζου ότι θα του κλάσει αλλά τελικά τη λύση έδωσε ένας μπράβος του κ. Μαρινάκη που έριξε μπουκέτο στο πιο επικίνδυνο και σκοτεινό πρόσωπο που βρισκόταν στο δωμάτιο, τον Βασίλη Κωνσνταντίνου. Πάντα ο μαλάκας της υπόθεσης την πληρώνει.

Σε κάθε περίπτωση, η χθεσινή συνεδρίαση έκανε για ακόμα μια φορά αισθητή την απουσία της ΑΕΚ από τη μεγάλη κατηγορία. Δε γίνεται να λείπει ο Δημήτρης Μελισσανίδης από τέτοιο τσίρκο.

Ανάμεσα στα μέτρα που συζητιούνται για την πάταξη της βίας στα γήπεδα είναι το ηλεκτρονικό εισιτήριο, το τουρνικέ και η τοποθέτηση καμερών, αν και το καλύτερο θα ήταν να μαντρώσουν όλους τους χούλιγκαν της Ελλάδας μαζί με τα ΜΑΤ και τους μεγαλομετόχους των ομάδων στο ΟΑΚΑ μέχρι να μη μείνει ούτε ένας ζωντανός.

Για όσους δε γνωρίζουν, τουρνικέ είναι αυτές οι σιδερένιες περιστρεφόμενες μπάρες που τοποθετούνται σε διάφορους χώρους κι επιτρέπουν να περνάει ένα άτομο κάθε φορά, εκτός από το Γήπεδο Καραϊσκάκη όπου μπαίνουν πάντα δυο-δυο ή αν είναι μικρόσωμοι τρεις-τρεις.

Όποιος παρακολουθεί φανατικά το μπλογκ μας ξέρει ότι χάρηκα πάρα πολύ με αυτήν την απόφαση, αφού σιχαίνομαι το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί μου θυμίζει έντονα την Ευρωπαϊκή Ένωση όπου 28 χώρες παριστάνουν ότι παίζουν μπάλα και στο τέλος κερδίζει πάντα η Γερμανία.

ΕΞΩ ΑΠO ΤΗ SUPER LEAGUE KAI ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ!

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Το καλύτερο το είδα από τη Δέσποινα Κουτσούμπα που το είδε από τον Βαλάντη Νταλικέρογλου που δε ξέρω αν το είδε από κάπου αλλά δεν έχει καμία σημασία, αφού, ευτυχώς, στα social media δεν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα: Αν είχε χιούμορ ο Τσίπρας δε θα διέκοπτε τη Σουπερλίγκα αλλά θα έδινε παράταση 4 μήνες, ζητώντας από τους μεγαλομετόχους μέτρα ως τη Δευτέρα. Μνημόνιο παντού ρε!)

(Ανήθικο δίδαγμα no. 2: Α, κι όποιος θέλει γήπεδο για την ομάδα του να το φτιάξει μόνος του. Για να μπορεί μετά να το σπάει με την ησυχία του και να μην του λέμε κουβέντα.)


-------------------

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2014-15 Απόψεις επώνυμα™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.