Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Αίσχος - Του Pitsirikos

Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015

Share

& Comment

Είναι πολύ της μόδας τις τελευταίες ημέρες, να υπάρχουν αποκαλύψεις για τις εναλλακτικές προτάσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, πριν ο Αλέξης Τσίπρας συμφωνήσει σε ένα νέο πακέτο «διάσωσης» 86 δισ. ευρώ στη Σύνοδο Κορυφής.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος κατηγορείται πανταχόθεν πως εξέταζε εναλλακτικές λύσεις, ενώ, παράλληλα κατηγορείται από τους ίδιους ανθρώπους πως δεν εξέταζε εναλλακτικές λύσεις.

Μη με ρωτάτε πώς μπορεί να κατηγορείται ένας άνθρωπος για κάποιο πράγμα και παράλληλα, να κατηγορείται και για το αντίθετό του· στην Ελλάδα ζούμε.

Δεν ξέρω τι από όλα αυτά είναι αλήθεια και τι ψέματα.

Για παράδειγμα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης διέψευσε τους Financial Times που τον ήθελαν να προτείνει τη σύλληψη του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, ώστε να γίνει έφοδος στα θησαυροφυλάκια της Τράπεζας της Ελλάδος και στο Νομισματοκοπείο.

Διαβάζω και ακούω διάφορους ξεπουλημένους που τα βρίσκουν πολύ ακραία όλα αυτά γιατί δεν συνάδουν με την κουλτούρα τους που είναι πολύ …ευρωπαϊκή.

Εμένα πάλι μου φαίνονται πολύ ήπια αυτά που διαβάζω.

Σε μια χώρα που χρεοκόπησε πριν από πέντε χρόνια και κανείς δεν οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη, αυτό που εντυπωσιάζει εμένα είναι η ατιμωρησία, και όχι η σύλληψη ενός τραπεζίτη.

Επίσης, με εντυπωσιάζει το γεγονός πως οι ολιγάρχες της χώρας συνεχίζουν να απολαμβάνουν προνόμια, κάνοντας παιχνίδι πια με την Πρώτη Φορά Αριστερά.

Ένα πολύ μεγάλο μέρος των πολιτών της χώρας κάνει παρέα καθημερινά με την απελπισία και οδεύει προς την εξαθλίωση αλλά οι ολιγάρχες συνεχίζουν το πάρτι, λες και δεν έχει συμβεί τίποτα.

Αυτά είναι να πέφτεις κάτω ξερός, και όχι η σύλληψη ενός τραπεζίτη.

Όλοι οι τραπεζίτες της χώρας θα έπρεπε να έχουν συλληφθεί από το 2010.

Και θα έπρεπε να κάνουν παρέα στη φυλακή με πολλούς ολιγάρχες.

Βέβαια, όποια κι αν ήταν τα σχέδια κάποιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν καμία σημασία από τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε και έγινε δηλωσίας.

Και το πάρτι ολιγαρχών και τραπεζιτών στην υγεία των κορόιδων συνεχίζεται.

Αλλά αυτό δεν βλέπω να ενοχλεί όλους όσοι είναι έξαλλοι με τον Βαρουφάκη και τον Λαφαζάνη.


--------------
[πηγή]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2014-15 Απόψεις επώνυμα™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.